Ajanvaraus

  

 ajanvaraus_o.png

Aukioloajat

ma - to klo 7.50-17.00
pe klo 7.50-15.00

Ajanvaraus klo 7.30 alkaen


Lapinkävijäntie 2
96100 ROVANIEMI


sijainti kartalla linja-autoreitti

 Tyoterveys_01_pieni.jpg  
   


 

Työterveyspalvelut on yrityksille, yrittäjille ja julkisille työpaikoille työterveys- ja työhyvinvointipalveluita tuottava Rovaniemen kaupungin liikelaitos. Olemme vahva paikallinen ja paikalliset olosuhteet tunteva toimija ja joukossamme työskentelee 40 terveydenhuoltoalan ammattilaista. Meillä on tällä hetkellä asiakkaanamme noin 700 julkisen ja yksityisen alan työpaikkaa sekä yksityisyrittäjää.

 

Tervetuloa meille asiakkaaksi!Ajankohtaista nyt

UUTTA: Internet-ajanvaraus 12.1.2015 alkaen

Internet-ajanvarausta voivat käyttää vain Rovaniemen kaupungin Työterveysliikelaitoksen asiakkaat, joilla työterveyshuoltosopimukseen kuuluu sairaudenhoito (tarkista työnantajaltasi sopimuksen laajuus ja mahdollinen omailmoituskäytäntö)


Eroon joulukiloista - pysyvästi

Joulun jälkeen on usein se aika vuodesta, jolloin moni päättää karistaa vyötärölle kertyneet liikakilot. Laihduttamisen kiertokulku toistuu usein vuodesta toiseen ja joulun aikana kertyneet liikakilot eivät suinkaan ole ainoa aika vuodesta, kun painoa tarkkaillaan kriittisemmin. Usein myös kesän lähestyessä pohditaan ankarasti, miten päästä bikinikuntoon ja vieläpä nopeasti. Järkevämpää olisi toistuvien laihdutusyritysten sijaan miettiä asiaa laajemmin ja pysyvämmin, eikä vain silloin kun oma olemus ja kilot ahdistavat. Jospa hetkeksi unohdat laihduttamisen ja keskityt elämäntapojen muutokseen ja sitä kautta pysyvään painonhallintaan.

vaaka.jpg